Közlekedési baleset

2022.11.30. 09:59

Kanyarodó teherautó oldalának ütközött egy autó Szekszárdon

Egy a megyeszékhelyen történt, anyagi kárral járó balesetről érkezett bejelentés november 29-én - tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság.

TEOL

Képünk illusztráció

Forrás: MW

Egy férfi közlekedett az általa vezetett autóval Szekszárdon, a Bor utcában. A Rákóczi utcai kereszteződéshez érve jobbra akart fordulni, de nem tartott kellően az úttest jobb oldalára, ezért kanyarodás közben nekiütközött a Rákóczi utcából a Bor utcába kanyarodó tehergépkocsi oldalának. A balesetben nem sérült meg senki, de az autó eleje megrongálódott.

A tegnapi nap igazán csendesen telt a hétfőhöz képest, amikor több baleset is történt megyénkben. Mint korábban hírt adtunk róla, súlyos sérüléssel járó baleset történt Dombóváron, a Kórház utca és a Fő utca kereszteződésében. Pakson könnyebben sérült az a sofőr, aki az elsőbbségadás elmulasztása miatt kanyarodott ki egy érkező autó elé. Szekszárdon négy járművet érintő anyagi káros baleset történt egy sofőr figyelmetlensége miatt, Tamásiban pedig egy kukásautó ütközött villanyoszlopnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában