Omega

2022.12.03. 19:00

Megemlékezést szerveznek Kóbor halálának évfordulójára

December 6-án lesz egy éve, hogy 78 éves korában meghalt az Omega alapító frontembere.

TEOL

Kóbor János

Kóbor János 2021 végén került kórházba koronavírus-fertőzéssel, és a szervezete végül feladta a harcot a kórral szemben. A szomorú évforduló alkalmából  megemlékezést szerveznek – tudta meg a Bors Trunkos András menedzsertől.

– Szekszárdon, az Eszterbauer borászatban fogunk megemlékezni Kóbor Jánosról. Szekeres Tamás új albumát mutatja be itt, ami 25 év Omega címmel fut. Összehívtuk azokat a rajongókat, akik már mondhatni törzsrajongók, és azokat az embereket, akik részei voltak és lesznek a zenekarnak. Jön Debreczeni Feri, Arató Mátyás, Sülyi Péter és Bene Attila.

Sajnos Molnár György Elefánt nem tud jelen lenni. Sokkal jobban van már betegsége óta, de még sajnos nincs olyan állapotban, hogy huzamosabb ideig színpadon legyen. Ez a nap kimondottan arról szól majd, hogy megemlékezzünk a legendás énekesről, Meckyről, aki nagyon sokat jelentett nekünk – mondta  az Omega menedzsere, aki tolmácsolta Kóbor János szavait, amiket nem sokkal a halála előtt mondott.

– Mecky egyszer azt mondta nekem, hogy akinek nincs Omegája, annak semmije sincsen. Most, egy évvel a halála után jöttünk rá, hogy ez valóban igaz. Ha nincs Omega, akkor mindannyian egy kicsit kevesebbek vagyunk.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!