V. Szekszárd Darts Open

2022.12.09. 09:30

Hétvégén Szekszárdon repkedhetnek a száznyolcvanak

Ötödik alkalommal rendezi meg szombaton a Szekszárdi Darts Szakosztály a Szekszárd Darts Open versenyt, mely egyben a 2022. évi Alisca Darts Bajnokság negyedik fordulója is lesz.

B. S.

Adorján Ádám holtversenyben az első helyen áll a pontversenyben

Fotó: Mártonfai Dénes

Utolsó felvonásához érkezik a négy fordulós Alisca Darts Bajnokság, amelyen a résztvevők pontokat kapnak elért eredményeik alapján. Az élmezőny igen szoros, a házigazda szekszárdiak egyik legjobbja, Adorján Ádám és a budapesti Phoenix Darts Sport Egyesület kiválósága, Jagicza Gábor 48-48 ponttal holtversenyben áll az élen, de a Pécsi Darts Club elsőszámú versenyzője, Kádár Krisztián is mindössze négy egységgel követi az élen állókat a harmadik helyen. Adorján és Kádár a Magyar Darts Liga Dél-Dunántúl régióban is nagy csatát vívtak egymással, akkor a szekszárdi jött ki belőle győztesen.

A helyszíni nevezés a verseny napján, szombaton 9 órakor kezdődik a Szekszárdi Sportcsarnokban, a mérkőzések 10 órától várhatóan 18.30 óráig tart, az eredményhirdetésre 19 órakor kerül sor. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!