Ismerkedés

2023.01.26. 18:11

Az ovisok bebarangolták a sulit

Suliváró programokkal várták ma az óvodásokat a Babits Mihály Általános Iskolában.

Farkas Eszter

A leendő elsősök nagyon élvezték a programokat (Fotó: M. K.)

– Barangold be az iskolát című programunkra vártuk az ovisokat, mely az idei tanévben már a harmadik volt az iskolaváró alkalmak között. A mostani program célja, hogy a gyerekek megismerkedjenek az iskola épületével és a tanítónénikkel játékos feladatok keretében – tájékoztatta lapunkat Botos Ildikó iskolaigazgató.

A hivatalos program kezdete előtt a negyedik osztályosok készültek a kicsiknek egy interaktív énekes műsorral, ezt követően a leendő tanítónénik is bemutatkozhattak a jövendő tanítványaiknak. 

– A csütörtöki a játékos délután előtt a korábbi suliváró programjainkon körülbelül ötven-ötven óvodás vett részt. Februárban nyílt órákra várjuk a családokat, márciusban egy tájékoztató jellegű szülői értekezletet fogunk tartani és az április már a beiratkozás hónapja lesz. Ezeket minden esetben meghirdetjük a város óvodáiban és természetesen a honlapunkon is folyamatosan frissítjük az aktuális tudnivalókat – tudatta az iskolaigazgató.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában