Magyar Darts Liga

2023.02.06. 09:33

A legjobb négy közé három tolnai jutott, de az arany Pécsen maradt

Tíz szekszárdi, négy dombóvári és három paksi versenyzővel zajlott le a Magyar Darts Liga Dél-Dunántúl régió pécsi fordulója.

Berg Sándor

Domináltak a Tolna vármegyeiek (balról második Regényi Zoltán, jobbról Adorján Ádám, Haáz Gergő)

Forrás: Alisca Darts

A negyvenöt indulót öt hatos és három öt fős csoportba sorolták, ahonnan a népes Tolna vármegyei különítmény nagy része tovább is jutott a főtáblára. A harminckettő között nem volt hiány belharcból sem, a dombóvári Regényi Zoltán az első körben a szekszárdi Jenei Tamást búcsúztatta, klubtársa, Fehér János a paksi Kovács Attilát, Haáz Gergő pedig a szintén szekszárdi Kling Bálintot ejtette ki.

A negyeddöntőben Fehér János és Adorján Ádám összecsapásán utóbbi a semmiből jött vissza és 3–1-ről 4–3-ra fordított, Fehér így az ötödik helyen zárta a versenyt. Az elődöntőben a remek formában szereplő Haáz Gergő házirangadón 4–3-ra verte Adorján Ádámot, míg a másik ágon Regényi Zoltánt a pécsi Kádár Krisztián ejtette ki. A döntőben ezúttal a hazai pályán versenyző baranyai dartosnak jött ki jobban a lépés, így sikerült otthon tartani az aranyat (4–2).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!