Karneváli hangulat

2023.02.08. 18:00

Korda György, Bangó Margit és Zoltán Erika is fellépett a bonyhádi farsangon

Igazi karneváli hangulat jellemezte a Bonyhádi Gondozási Központ farsangi ünnepségét, amely ezúttal a táncdalfesztiválok jegyében zajlott.

Vizin Balázs

A születésnapos László Péter Zoltán Erikának öltözve (A Szerző felvétele)

Sebestyén Orsolya intézményvezető és lelkes csapata ezúttal sem ment a szomszédba kreativitásért: ötletes műsort állítottak össze az idősek legnagyobb örömére. Zoltán Erika, Bangó Margit, Korda György – csak néhány név azok közül, akiket jelmezeikkel megformáltak az intézmény dolgozói, akik előtt Gányi Patrik lépett fel, nagy sikert aratva trombitajátékával.

Születésnapot is ünnepeltek a farsangon: László Péter, az intézmény munkatársa február 7-én töltötte be a 46. életévét, a jelenlévők ajándékokkal és egy dallal lepték meg ennek apropóján. Az eseményen Filóné Ferencz Ibolya is részt vett. Bonyhád polgármestere azt mondta, mindig örömmel érkezik az intézménybe, mert egy remek közösséget lát, ahol a dolgozók és az idősek kölcsönösen szeretik és tisztelik egymást. Példaértékű a központban zajló szakmai munka, amely a farsanghoz hasonló programoknál is megnyilvánul.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában