Baleset

2023.03.27. 19:20

Széllökés borította árokba egy teherautó vontatmányát a 65-ös úton

Közúti balesetet okozott a viharos szél hétfő kor este a 65-ös számú főúton.

TEOL

Árokba borította a szél egy kisteherautó vontatmányát hétfő kora este Tamási térségében, a 65-ös főút 50-es kilométerszelvényénél (a Gonozdi horgásztavaknál - a szerk.). A tamási önkormányzati tűzoltók mellett a társhatóság is a helyszínre érkezett. A beavatkozás idejére lezárták az érintett útszakaszt – tájékoztatott honlapján a Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság.

Beküldött kép.


A Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság a Police.hu oldalon arról tájékoztatott, hogy a rakomány és a pótkocsi elfoglalja az úttest egy részét.  A helyszínelés és a műszaki mentés idejére teljes útlezárás van érvényben az érintett útszakaszon. Kerülni Meggyespuszta felé lehet. 

Frissítés (20:55):
A forgalom ismét zavartalanul halad a baleset helyszínén.

Mint azt megírtuk, az Országos Meteorológiai Szolgálat másodfokú (narancs) riasztást adott ki a széllökések veszélye miatt március 27-én, hétfőn 16 órakor Tolna vármegyére.

Valamivel korábban Szekszárdon történt közlekedési baleset, bár azt nem a szél okozta. Ahogy arról hírt adtunk, három autó ütközött össze, a balesetnek az elsődleges információk szerint sérültje is volt. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában