Fejlesztés

2023.03.30. 19:00

Két új orvosi rendelő lesz a Vörösmarty utcában

Átadták a Vörösmarty utca 5. számban található felnőtt háziorvosi rendelő munkaterületét csütörtök délután. Az épületrészt mintegy kétszázhúsz millió forint pályázati pénzből, és közel húszmillió forint önkormányzati pénzből újítják fel.

Brunner Mónika

A részletekről a helyszínen Gyurkovics János alpolgármester és Csukle Tibor, a kivitelező Szekszárdi Távhőszolgáltató Nonprofit Kft., önkormányzati cég ügyvezetője tájékoztatott. 

Gyurkovics János alpolgármester és Csukle Tibor, a távhőszolgáltató ügyvezetője. Fotó: Makovics Kornél

Elhangzott, hogy a mintegy kétszáznegyven négyzetméter területen két komplett orvosi rendelőt alakítanak ki nagyméretű váróteremmel, kiegészítő helyiségekkel. Az épületrészt teljesen korszerűvé teszik például hangszigetelt falakkal, padló és mennyezetfűtéssel. Hétfőn kezdik a munkálatokat, és a tervek szerint szeptember harmincegyedikéig végeznek. Az önkormányzati pénzből az épület egy része lapostetejének és falainak külső szigetelését finanszírozzák. A megújult rendelőben dr. Bálint Orsolya és dr. Papp Zoltán háziorvosok rendelnek majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában