Véletlen vagy sem?

2023.05.29. 17:27

Ugyanabból a pécsi utcából tűnt el két tizenéves lány és egy idősebb nő

Két fiatal lány és egy idősebb nő tűnt el pécsi Pákolitz István utcából –írja a bama.hu.

bama

Forrás: bama

Az első eltűnést idén február végén jelentették. Egy férfi tett bejelentést a rendőrségre, hogy eltűnt az élettársa. A nő 2022. október 13-án délelőtt a pécsi Pákolitz István utcai otthonából ismeretlen helyre távozott, azóta életjelet nem adott magáról. Fazekas Jenőné körülbelül 160-170 centiméter magas, sovány testalkatú, kék szemű, haja rövid, őszes-barna. Szürke, vastag, cipzáras pulóvert, fehér sportcipőt, szürke farmernadrágot viselt, illetve nála volt egy vörös alapon fehér foltos textiltáska, amelyben az iratait tartotta. 

A második eltűnésre április végéig kellett várni, akkor egy 13 éves lány tűnt el az utcából. A fiatal lányról azt írták, hogy 165 centiméter magas, teltebb testalkatú, hosszú, sötét színű haja és barna szeme van. Kezein karcolási nyomok vannak. A harmadik, legutolsó eltűnést május 4-én jelezték a rendőrségen. Akkor egy 16 éves leány tűnt el Pákolitz István utcából, nem kis aggodalmat okozott az otthoniaknak. A lány 170 centiméter magas, szemüveges, vékony testalkatú, szeme kék, haja hosszú, barna.  Utolsó ismert ruházata: zöld, kapucnis kabát, piros póló, kék farmernadrág és fehér sportcipő.

A Baranya Vármegyei Rendőr-főkapitányság sajtóosztályától azt kérdezte a bama, hogy véletlen egybeesésről van szó, vagy felmerült-e annak lehetősége, hogy van-e összefüggés a három eset között.

A folytatásért kattintson a linkre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában