Közlekedés

2023.06.03. 10:58

Négyen megsérültek Fadd és Tolna között

Négyen megsérültek abban a balesetben, ami szombat reggel történt Tolna és Fadd között.

TEOL

Egy Toyota márkájú személygépkocsi haladt Fadd irányából Tolna felé. A Toyota vezetője, egy nő balra Fadd-Dombori felé szeretett volna kanyarodni, ám elmondása szerint az előtte haladó járműtől nem látta a szemből érkező Fordot, így megkezdte a kanyarodást és a két jármű összeütközött – mondta el a TEOL kérdésére Komlósiné Kiss Anett, a Tolna Vármegyei Rendőr-főkapitányság szóvivője. Hozzátette, a Toyotában a nőn kívül két gyermek utazott, míg a Fordban négyen utaztak, köztük egy kisgyermek. 

Fotó: Fadd Nagyközségi Tűzoltó Egyesület

A balesetben négyen szenvedtek sérülést. Egyikük súlyosan megsérült, míg hárman könnyű sérülést szenvedtek. A helyszínelés véget ért, a forgalom zavartalanul halad a baleset helyszínén – tudatta a szóvivő.

Mint azt megírtuk, a helyszínre mentőhelikopter is érkezett, de – nem hivatalos – információnk szerint végül nem volt szükség rá.

A legutóbb mindössze pár nappal ezelőtt történt súlyos baleset Tolnában. Mint azt megírtuk, egy fiatal férfi életveszélyesen, egy nő – Döbrököz polgármestere – súlyosan megsérült abban a balesetben, ami kedd délután történt a 65-ös számú főúton, a murgai elágazónál.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a teol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában