Hatalmas felháborodás

2022.05.16. 01:04

Áll a bál: 25 meztelen női mellel hirdette melltartóit az egyik legnagyobb sportszergyártó

Huszonöt meztelen női mellel hirdette az egyik sportszergyártó a melltartóit Nagy-Britanniában. A plakátok nagy felháborodást keltettek, a panaszosok szerint a képek szexualizálják a női testet, ráadásul a plakátokat gyerekek is láthatták.

A brit reklámfelügyelet mellett a Twitteren is jelentették páran a cég posztjait, de a közösségi oldal szerint nem történt szabálysértés, nem kellett eltávolítaniuk a hirdetést – írja a CNN nyomán a life.hu.

A brit reklámhatóság is úgy véli, a plakátok nem szexuális tartalmúak, de mivel „explicit meztelenségként” is értelmezhető, úgy döntöttek, nem alkalmasak hirdetésre.


„Hiszünk abban, hogy a női mellek, legyenek bármilyen méretűek vagy alakúak, megérdemlik a tartást és a komfortot. Az új sportmelltartóink ezért 43 különböző stílusban érkeznek, hogy mindenki megtalálja magának a számára megfelelőt” – írták a képmontázshoz, később pedig arról beszéltek, hogy a sokféleséget szerették volna megmutatni. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!