Csúcsforgalom

2022.05.24. 17:44

Két autó ütközött a hírhedt szombathelyi kereszteződésben - fotók

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Istvánné

Kedden délután egy személyautó haladt Szombathelyen a Szent Flórián körúton a Körmendi út irányába, amikor szemből egy Suzuki érkezett a Rumi út kereszteződésében. A Suzuki vezetője balra, a Mátyás király útra akart kanyarodni, a lámpa zöldet mutatott, de a sofőr a telezöldnél nem adott elsőbbséget a szemből érkező járműnek, ezért összeütköztek. A balesethez két mentő és a mentőorvosi autó is kiérkezett, de végül mindenkit a helyszínen láttak el, két ember is a saját felelősségére maradt ott. 

A karambol miatt a forgalmat el kellett terelni, az egyik terelésnél szintén ráfutásos baleset történt, egy Opel hátuljának ütközött egy Suzuki. Ebben a balesetben nem sérült meg senki, a sofőrök megegyeztek, így itt nem volt szükség rendőri helyszínelésre sem.
 

Ezen kívül több kisebb baleset volt Szombathelyen a kedd délután folyamán, a Dolgozók útján és a Thököly utcában is koccanás lassította a forgalmat.

Forrás: Horváth Istvánné
Forrás: Horváth Istvánné
Forrás: Horváth Istvánné


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában