Ingatlanajánló

2022.08.07. 11:30

A hét ingatlana: eladó egy hangulatos házrész Szombathelyen, karnyújtásnyira az egyetemtől - fotók

A Szombathelyen kínált, eladó házrész igazán hangulatos fotóival keltette fel érdeklődésünket. A 42,9 milliós ajánlat igazán vonzónak tűnik, hát még a Savaria Egyetem közelségének fényében!

vaol.hu

Forrás: Ingatlanbazár

“Szombathely belvárosában a Savaria Egyetemi központtól karnyújtásnyira, családi házas övezetben kínálunk megvételre egy hangulatos, 3 szobás, 2 szintes, belső udvari házrészt. A bruttó 93m2-es ingatlanhoz egy kizárólagos, saját használatú kb.100m2-es belső udvar is tartozik. Az épület és a tetőszerkezet is jó állapotú, egy esetleges homlokzati hőszigetelés illetve színezés még várat magára, ez már az új tulajdonos elképzelései alapján kell, hogy megvalósuljon. 

Forrás: Ingatlanbazár

A belső felújítás viszont 5 éve, mindenre kiterjedően megtörtént. Többek közt cserélve lett az összes víz és villanyvezeték, fürdő/wc teljesen fel lett újítva, alsó szinten az összes burkolat megújult, inverteres klíma lett beépítve, a külső és belső nyílászárókat cserélték és új fűtésrendszer került kialakításra. A Savaria Egyetemi központ környékének infrastruktúrája kitűnő, Fő tér pár perc alatt gyalogosan is elérhető. Parkolás a ház előtt lehetséges. Birtokba adás megegyezés szerint, viszonylag gyorsan lehetséges. [...]”

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában