Nagy sikert aratott

2022.08.08. 11:55

Kispályás tornát rendeztek Domi és Lackó megsegítésére Szombathelyen - fotók

Nagy sikert aratott az amerikai gyógykezelésre váró Gőczi Dominik és Farkas László támogatására szervezett jótékonysági focitorna - több mint félmillió forint gyűlt össze.

Tóth Gábor

Forrás: Unger Tamás

Iszak Krisztián és Mester Zsolt ötlete alapján, Kovács Jenő szervezésében valósult meg a jótékonysági kispályás labdarúgótorna. A Sportligetben rendezett eseményen megjelentek Szombathely egykori és jelenlegi ikonikus sportolói is. Tiszteletét tette többek között a Halmosi család, Halmosi Zoltán, Halmosi Zoltánné és Halmosi Péter. Jelen volt Király Irma, Schimmer Szabolcs. A Haladás Öregfiúkat Halmosi Zoltánon kívül Sebestyén Péter is képviselte.

 A megnyitó után négy pályán zajlottak a mérkőzések, felnőtt csapatok, valamint az U9 és U11 korosztály futballistái meccseltek. Nagyszerű mérkőzéseket láthattak a szurkolók, és jócskán akadtak támogatók is. A felnőtteknél hét csap nevezett, míg az utánpótlás korosztályban az Illés Akadémia, a Haladás VSE, a Király SE, a Sárvár FC, a Kőszegi Lóránt FC fiataljai mérték össze a tudásukat. Nagyszerű hangulatban zajlot le a torna - Varga Jenő megszokott, kiváló műsorvezetésével.


Végeredmény, felnőtt: 1. Szikla, 2. Vasi Meteor, 3. Haladás Szurkolók. Gólkirály Hancz László (Szikla). Legjobb kapus Hende Sándor (Vasi Meteor).

U9: 1. Király SE, 2. Kőszegi Lóránt FC, 3. Illés Akadémia. Gólkirály: Mészáros Marcell (Király SE). Legjobb kapus: Molnár Benjamin (Sárvár FC).

U11: 1. Király SE, 2. Illés Akadémia, 3. Kőszegi Lóránt FC. Gólkirály: Mészáros Nándor (Király SE). Legjobb kapus Petneházi Ádám (Király SE).

Összesen 505500 forint adomány gyűlt össze, a pénzt szervezők a helyszínen átadták a két fiú szüleinek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában