Súlyosan megrongálódott

2022.08.11. 11:59

Teljes útzár lesz az M80-ason, javítják a halálos baleset során megsérült szalagkorlátot

vaol.hu

Az M80-as autóúton történt baleset során megrongálódott szalagkorlát helyreállítási munkái miatt teljes útzár lesz 2022. augusztus 15-16-án, hétfőn és kedden a csákánydoroszlói és a vasszentmihályi csomópontok között. A 6 és 18 óra között zajló munkálatok idején az M80-as autóút Csákánydoroszló csomópont – 7452-es jelű Csákánydoroszló-Vasalja összekötő út – 8-as főút - M80-as autóút Vasszentmihály csomópont terelőúton közlekedhetnek az autósok - olvasható a Magyar Közút Nonprofit Zrt. lapunkhoz eljuttatott közleményében.

A járművezetőknek ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék. A korlátozás idejére a szakemberek a közlekedők türelmét és megértését kérik.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában