Íjászat

2022.08.11. 15:00

Íjászat: Újabb ob-győzelem - Tomsics Balázs maximális pontszámmal diadalmaskodott Encsen

A Haladás VSE íjászai közül Tomsics Balázs bajnoki címet szerzett, míg Kukorelli Edit negyedik lett az encsi 3D országos bajnokságon.

Sütő Dániel

Tomsics Balázs bajnoki trófeájával

Forrás: VN/HVSE

Közel 180 versenyző nevezett kilenc kategóriában, hat korcsoportban az országos bajnoki címek megszerzéséért. A HVSE színeit képviselő Tomsics Balázs felnőtt férfi vadászreflex kategóriában elsőként jutott a döntőbe, ahol maximális pontszámmal győzött. A nők között Kukorelli Edit kicsivel maradt csak le a dobogóról, így negyedik lett.

A folytatásban a HDH-IAA 3D világbajnokság vár a Haladás négy versenyzőjére. A szlovéniai Mokricébe utazik Molnárné Tóth Szilvia, Donázy Imola, Molnár József és Tomsics Balázs.

A napokban Molnár József Dodesz egy nemes kérésnek tett eleget, ugyanis még a Világjátékok megrendezése előtt arra kértek a szervezők minden versenyzőt, hogy ajánljanak fel jelképes tárgyakat, amelyekből kiállítás nyílik majd a svájci Lausanneban. Dodesz saját készítésű íját ajánlotta fel, amellyel kvótát szerzett a Világjátékokra.
 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában