Megrázó részletek

2022.08.11. 18:30

Megszólalt az édesapa, aki tragikus körülmények között veszítette el hat hónapos kisfiát Jászapátin

Hosszasan küzdöttek a féléves jászapáti kisbaba életéért július 27-én, de már nem tudták megmenteni. Édesapja most megrázó részleteket közölt a tragédiáról.

Szörnyű tragédia történt július 27-én Jászapátin. Egy hat hónapos kisbaba életéért hosszasan küzdöttek az orvosok, de nem tudták megmenteni. A helyiek megdöbbentek, és találgattak, mi történhetett a kicsivel – írja a szoljon.hu.

Oláh Tibor, a gyermek édesapja elmondta, hogy az orvosi rendelő előtti szóbeszéddel ellentétben nem esett le a gyermek az ágyról, halálát rosszullét okozta.  

– A kisfiam, Oláh Tibor Dáriusz családunk első gyermekeként született meg január 7-én. Már nagyon vártuk a kicsi érkezését. Sajnos már a születésekor komplikációk merültek fel, magzatvizet nyelt, a párom császármetszéssel hozta világra. A kicsi csecsemőkori refluxszal küzdött. Korábban már kétszer tapasztaltunk nála fulladásos tünetet, ezért akkor azonnal elvittük a jászapáti orvosi ügyeletre, ahonnan a jászberényi kórházba szállította a mentő. Négy napig megfigyelték, majd hazaengedték. Két hét múlva újra hasonló eset történt, és ismét orvoshoz vittük, de 

akkor azt mondták az orvosnál, hogy túlreagáljuk a helyzetet. Július 27-én a párom elment dolgozni, én maradtam otthon a fiammal. Rosszul lett, bevittük az orvosi rendelőbe, ahol sokáig küzdöttek az életéért, de már nem tudták megmenteni...

– beszélt a tragédiáról.

Hozzátette: a gyermek halálával kapcsolatban a rendőrség közigazgatási hatósági eljárást folytatott, de nem állapított meg sérülést, ütésnyomokat, illetve kizárták az idegenkezűséget, a gyermek természetes halált halt.  

A Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóreferense arról tájékoztatta a szoljon.hu hírportált, hogy az említett halálesettel kapcsolatban a Jászberényi Rendőrkapitányság jelenleg is közigazgatási hatósági eljárást folytat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!