Elvégezték a javítást

2022.08.17. 15:00

Szünetelt a szolgáltatás - Kilyukadt a távhővezeték Oladon, már megjavították

Kilyukadt a távhővezeték, de már megjavították a hibát Szombathelyen az Apáczai Csere János sétányon. A gödröt is hamarosan betemetik.

Tömböly Ágnes

Forrás: Unger Tamás

Fotó: Unger Tamás

Rövid ideig szünetelt csak a melegvíz-szolgáltatás, amíg az Apáczai Csere János sétány 8-12. szám alatti társasház előtt a távhővezetéken elvégezték a javítási munkát. Pais-Horváth Szilvia, a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. sajtóreferense megkeresésünkre arról tájékoztatott: a gödröt azért nem temették még be, mert az a gyakorlat, hogy a szakemberek várnak egy-két napot, hogy rendesen működnek-e az illesztések, és csak azután állítják helyre az eredeti állapotokat. A visszatemetés a héten várhatóan megtörténik.

A sajtóreferens kitért arra is, hogy tavaly a korábbi sorozatos meghibásodások miatt a Szombathelyi Távhőszolgáltató Kft. az utcában kicserélt egy hat méteres szakaszt. A mostani lyukadás és a korábbiak azonban más vezetéken történtek, vagyis azok nincsenek kapcsolatban egymással. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában