Jótékonyság

2022.09.24. 19:19

Sportnap Sében - Sokan megmozdultak Árminért

Ármin ötéves kisfiú, akinél agydaganatot diagnosztizáltak. A szülök egy alternatív gyógykezelésben reménykednek, ami viszont rettentő drága.

Fotó: © Unger Tamás

A segíteni akarók ezért szervezték meg a sportnapot Sében, ahol volt labdarúgótorna, BMX-bemutató, gerinctorna, erőemelő-bemutató, fellépett az Ungaresca táncegyüttes, és még sok más programon részt vehettek a segíteni akarók.
Süle József Richárd, a sportnap szervezője elmondta, ő is kisgyermekes apa, aki együttérez a családdal, és segíteni szeretne Árminon. A sportnapon mindenki önkéntesen vett részt, úgy a fellépők, mint azok, akik süteménnyel, üdítő-árusítással próbáltak segíteni.

Ahogyan mi is észrevettük, mindenki mosolygott, beszélgetett, vagy éppen valamelyik előadást nézte. A jelenlévők tudták, hogy egy jó ügyért voltak ott. A segíteni akarást azt is nagyon jól mutatta, hogy bőven volt választék mindenből. Voltak, akik nem is ismerték a szervezőt, csak úgy keresték meg, hogy szeretnének a sportnapon részt venni és segíteni Árminon.

A szervező kiemelte: a sportnap jó alkalom arra, hogy azok is segíthessenek, akik anyagilag nem állnak olyan jól, hiszen már az is sokat jelent a családnak, hogy láthatták, mennyien szeretnének segíteni Árminnak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában