Toronylátogatás

2022.09.24. 20:00

Elemlámpával a víztoronyba - Ha lemaradt, novemberben pótolhatja a kalandot

A Kultúrházak Éjjel Nappal című programsorozathoz kapcsolódóan idén is lehetőség nyílt az elemlámpás toronylátogatásra. A látogatók 10 fős csoportokban, félóránként váltásban, elemlámpával a kezükben mehettek fel a Víztorony tetejére, ahonnan csodálatos látványban lehetett részük, lenézve a kivilágított Szombathelyre.

BEG

Fotó: Szendi Péter

Hatalmas élmény volt - mondta a Fricz család családfője, aki gyerekeivel ment fel a toronyba. 

Elmondta, már augusztusban is jelentkeztek, de sajnos lecsúsztak a lehetőségről, most viszont sikerült. Hozzátette, még sosem voltak fenn, nagyon nagy élmény számukra, főleg úgy, hogy a gyerekek is felmehettek. A kicsik hol bátrabban, hol az apa kezét jobban szorítva lépegettek fel a több mint 45 méter magas toronyba.

A mostani toronylátogatás már a harmadik volt, és a jövőben is terveznek ilyet. Az érdeklődésre nincs panasz, hiszen szombatral is több mint 84 ember regisztrált. A torony lépcsőháza nem túl széles, így a klausztrofóbiás olvasókat óva intjük a kalandtól.

A látványért mindenképpen megéri fölmenni a toronyba, ha valakinek sikerül időben helyet foglalni az eseményre. A következő ilyen várhatóan novemberben lesz.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában