Négy éven felülieknek

2022.12.05. 11:00

Nemek és igenek: a bátorságmese újra a celldömölki Soltis Lajos Színházban

Kertész Erzsi NEM mese című könyve alapján készült a celldömölki Soltis Lajos Színház előadása: a bátorságmese bábokkal rendezője Ecsedi Csenge. December 10-én, szombaton 17.30-tól újra a Koptik Odó utcai színházban, 4 éven felülieknek ajánlják - és az egész családnak.

Ölbei Lívia

Fotó: Büki László

Arról van szó, hogy: Nemet mondani tudni kell! Ja, az könnyű? Néha igen! Néha nagyon nem! És amúgy is, nem csak egyféle nem van. Hallottatok már például a cincogó nemről? Vagy a lerepül a hajad nemről? Esetleg a kerek perec nemről? Hát a köszönöm, nemről?

Kertész Erzsi pszichológus segítőkönyve alapján készült előadásunk egy félénk, visszahúzódó, alkalmazkodó kisfiú történetén keresztül mutatja be, hogy bizony akadnak olyan élethelyzetek, amikor tudnunk kell nemet mondani, elkerülve ezzel számunkra kellemetlen szituációkat, vagy nem engedve a csoportnyomásnak, ha valami rosszba vinnének bele a kortársak.


ÁDÁM Pintér Zsolt Gergő
NEM Tóth Ákos / Nagy Gergő
NEM 2 Horváth Jázmin / Badics Zsófia
NEM 3 Pörneczi Zsófi / Nagy Eszter / Szalai Sára
Látványtervező: Csiszér Csilla Viola
Zene: Gregorich Domonkos, Gregorich Bálint


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában