Jótékonyság

2023.03.26. 17:26

Szombathelyi kosárlabdázó Keller Ákos, a válogatott mezét ajánlotta fel licitre a körmendi kislány gyógyulásáért

Keller Ákos, a magyar férfi kosárlabda válogatott és a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely játékosa válogatott mezét ajánlotta fel licitre a 11 éves körmendi kislánynak, Hendawy Angelnek, vagyis Angyalkának.

Tóth Judit

Keller Ákos mellette , Hendawy Angel, azaz Angyalka

A kislány mozgásfejlesztő terápiára jár, erre gyűjt a család. A mez licitjéből befolyt összeget is erre fordítják.  

Angyalka 2011. december 31-én 18 óra 55 perckor született Pécsett, 65 dekagrammal és 32 centiméterrel, de mindkét apgar értékét kilencesre mérték. A családtagok az első perctől mindent megtesznek a kislányért, hetente több alkalommal viszik terápiákra, foglalkozásokra, például tornára, lovaglásra, úszásra. Angyalka mindenkivel megtaláljaa hangot és a maga módján kommunikál is, emellett

hatalmas benne az akarás és küzdés. Tavaly kezdett robotterápiás járássegítő kezelésre járni, mivel egyedül nem tud járni. Eddig nagyon jól vette az akadályokat, a kezelést végző szakemberek is elégedettek vele. Öt hónapos szünet után néhány napja újra elindult a terápia, ami augusztusig tart, és több millió forintba kerül. 

Hendawy Angel, azaz Angyalka
Fotós: © Szendi Péter

A család rengeteg támogatást kapott eddig is, legutóbb Keller Ákos válogatott kosárlabdázó ajánlotta fel azt a mezét, amelyet tavaly az Európa-bajnokságon viselt.

A jótékonysági célt szolgáló licit Keller Ákos mezére március 27-én indul és egészen április 30-ig tart. A részletekről az Angyalka léptei elnevezésű közösségi oldalon lehet tájékozódni. 

A család ezúton is köszöni az eddigi segítséget és kéri, aki tud licitáljon. Angyalka egy csupaszív, mosolygós kislány, megérdemli a lehetőséget.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában