Káreset

2023.03.27. 17:27

Hatalmas fenyőfa zuhant az útra Csepregen – Több villanyoszlop kidőlt – videó

Horváth László

Forrás: Facebook/Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

Egy koros, egy magánház udvarán álló fenyőfa dőlt ki az utcára hétfőn délután Csepregen, a Rákóczi utcában. Ez az utca forgalmasnak számít, hiszen ez vezet Szombathely felé. A fák négy villanyoszlopot rántottak magukkal. 

A helyszínre az önkormányzati tűzoltók mellett a rendőrök, valamint az EON munkatársai is kiérkeztek. Késő délután is tartott a kárfelszámolás, az út megtisztítása.  Személyi sérülés szerencsére nem történt, a közelben parkoló autókban sem keletkezett kár. A közelben dolgozó Patakfalvi Árpád videót is készített az esetről

A utcában több, mint tíz háznál nincs áram, a szolgáltatás várhatóan kedden áll helye. – Az önkormányzat minden érintettnek felajánlotta a segítségét, az ideiglenes szállás is biztosított – tájékozatott Horváth Zoltán polgármester.  

A közelben található egy középiskola is. A baleset a keddi oktatást nem zavarja, ugyanis az intézmény áramellátása biztosított. 

Forrás: VN/Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság
Forrás: VN/Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

 

Forrás: VN/Csepregi Önkormányzati Tűzoltóság

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában