Gyereknapi foci

2023.05.31. 07:00

Szentpéterfán focizhatott az NB I.-es gólkirály Varga Barnabással Benedek, teljesült a kívánság - fotók

Lapunk segítségével a 11 éves ifjú futballista, Kóródi Benedek megismerkedett a Paks NB I.-es gólkirályával, a válogatott labdarúgó Varga Barnabással.

Vas Népe

Fotó: Unger Tamás

Benedek Egerben született, a család tavaly nyáron költözött át Szombathelyre. Jelenleg a Király SE és a Grundball edzéseit is látogatja, és mint apukája elmondta, igazi „sportőrült”: falja a sporthíreket, minden keze ügyébe eső sportújságot elolvas. Benedek példaképe a Paks NB I.-es gólkirálya, a szezon legjobb élvonalbeli labdarúgójának megválasztott Varga Barnabás – akivel szeretett volna megismerkedni, focizni egyet. 

A nagy találkozás a szentpéterfai pályán jött össze – Barni ugyanis péterfai származású, és örömmel teljesítette a gyereknapi kívánságot. Benedek eleinte megszeppentnek tűnt, de aztán feloldódott. Összejött a közös foci, elkészültek a fényképek, előkerültek a pólók, az újságból kivágott képek – nagy érték Varga Barnabás aláírása. Benedek készített egy rögtönzött interjút is kedvencével. Amelyből kiderült többek között, hogy a Liverpool a kedvenc csapata, a válogatottnál barátsággal fogadták, és ha nem lett volna focista, akkor bajban lenne, mert mindig is labdarúgó akart lenni – amiért mindent meg is tett!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában