Torlódás alakult ki

2023.06.08. 11:34

Teljes útlezárás Szombathelyen egy műszaki hibás kamion miatt - fotók, videó

Horváth Balázs

Forrás: Horváth Balázs

Csütörtök délelőtt egy nehéz munkagépet szállító kamion akart balra kanyarodni egy telephelyről a szombathelyi Körmendi útra, amikor a kamion éppen keresztben volt a forgalmas úton, a jármű meghibásodott és sem előre, sem hátrafelé nem tudta folytatni az útját. Az utat mindkét irányban teljesen elzáró szerelvény miatt a rendőröknek le kellett zárni az érintett útszakaszt, amíg a szervízautó a helyszínre ért és elkezdték a jármű javítását. A forgalmat a környező szűk utcákba kellett terelni, ami miatt torlódás alakult ki a környéken.

Forrás: Horváth Balázs

Ismét több olyan autóvezető volt, akik sem a rendőri karjelzéseket, sem a terelő bójákat, sem a megkülönböztető jelzéssel az úton keresztben álló rendőrautót nem vették figyelembe és megpróbáltak behajtani a lezárt területre. Természetesen mivel nem viccből volt lezárva az út, mikor szembe találták magukat az utat teljesen elzáró műszaki hibás járművel, akkor kénytelenek voltak visszafordulni.

 

Forrás: Horváth Balázs

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában