vaol.hu podcast

2024.03.17. 14:00

Podcast: Alasztics Marcellék is Szombathelyen telepednének le

Remekül érzi magát a Haladás VSE futsalcsapatában és a városunkban is a válogatott hálóőr és a felesége. Nem véletlen, hogy Dróth Zoltánékhoz hasonlóan ők is a vasi vármegyeszékhelyen képzelik el a jövőjüket.

Horváth Zoltán Szabolcs

Fotó: Szemes Dániel

Alasztics Marci beszélgetésünk során visszatekint egész pályafutására. Mesél a győri kezdetekről, a rendkívül rövidre sikeredett légióskodásáról és természetesen a Halinál töltött sikerekben gazdag időszakáról is. Emellett pedig beszél arról, hogy náluk a sport szeretete a génekbe volt kódolva, ugyanis édesapja és ikertestvére futballoztak, míg édesanyja röplabdázott, kézilabdázott. A Hali egyetemista futsaljátékosa külön kihangsúlyozza a tanulás fontosságát is. A beszélgetés végén pedig a feleségével tervezett közös jövőjükről is szót ejt.

Hallgassák meg a teljes podcast-beszélgetést, melyből nagyon sok mindent megtudhatnak Alasztics Marcell múltjáról, jelenéről, valamint jövőbeli terveiről!

Kapcsolódó:

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a vaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában