Statisztika

2022.05.20. 08:24

Balesetek, körözött személyek - Akadt dolga Veszprém megye rendőreinek csütörtökön

Az elmúlt 24 óra intézkedései.

police.hu

Forrás: police.hu

A police.hu közleménye szerint a Veszprém Megyei Rendőr-főkapitányság illetékességi területén az elmúlt 24 órában a rendőrök egy személyi sérüléssel járó és egy anyagi kárral végződő közúti közlekedési baleset helyszínén intézkedtek. A szolgálatot ellátó állomány két személyt vett őrizetbe és négy főt fogott el, közülük hármat bűncselekmény elkövetésén értek tetten. Hét embert állítottak elő, köztük egyet ittas járművezetés gyanúja miatt. Biztonsági intézkedést két esetben hajtottak végre.

A járőrök 2022. május 19-én délelőtt Pápán igazoltattak egy 22 éves helyi lakost. Az intézkedés során megállapították, hogy a férfi ellen a Veszprémi Járásbíróság szabálysértési elzárás végrehajtása miatt elfogatóparancsot bocsátott ki. A járőrök a körözött személyt ezután előállították a helyi rendőrkapitányságra, majd a szükséges intézkedések, illetve a pénzbírság befizetése után szabadon bocsátották.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!