Egy lépéssel közelebb a befejezéshez

2022.06.28. 20:00

Csütörtökön megnyitják a felüljárót a Füredi csomópontban

Megnyitják a forgalom előtt a Füredi csomópont felüljáróját június 30-án, csütörtökön délután, tájékoztatott a kivitelező.

Marton Attila

Forrás: Pixabay

Az új, külön szintű csomópont egyelőre a Veszprém–Balatonfüred és a Balatonfüred–Veszprém keresztirányban lesz járható, valamint a Székesfehérvár irányából érkező autósok hajthatnak rá a 8-as út felől a felüljáróra Balatonfüred felé. 

Hozzátették, nem működnek a jelzőlámpák egyelőre a Sepsiszentgyörgy utcánál, ezért a Balatonfüred felől Veszprémbe tartók a 73-as útról a Sepsiszentgyörgy utcai körforgalmon át haladhatnak a megyeszékhelyre. 

Megjegyezték azt is, a 73-as útról Veszprém felől be lehet kanyarodni balra a Sepsiszentgyörgy utcába, ugyanakkor a Sepsiszentgyörgy utcából nem lehet kihajtani balra Balatonfüred felé. Aki az utóbbi irányban haladna tovább, annak át kell kelnie az új Füredi csomópont felüljáróján, és a város felőli körforgalomban tud Balatonfüred felé visszafordulni. 

A munkálatok miatti kellemetlenségekért a kivitelező a közlekedők türelmét és elnézését kéri.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában