Rendőrség

2022.07.01. 18:00

Késsel hadonászott az utcán egy hajmáskéri férfi

Késsel hadonászott az utcán a hajmáskéri lakos.

Telefonon kért rendőri segítséget egy nő 2022. június 30-án 19 óra 30 perckor, mivel egy férfi Hajmáskéren agresszíven viselkedett, üvöltözött, és az utcán egy késsel hadonászott.
A bejelentő elmondta, hogy az általuk ismeretlen személy az este folyamán minden előzmény és ok nélkül tettleg bántalmazta a baráti társaságban tartózkodó fiát, amelyért kérdőre akarták vonni.
A garázda férfi a hozzá kérdést intézővel szemben támadólag lépett fel, erőszakos magatartást tanusított, és a zsebéből elővett késsel hadonászni kezdett.
A rövid időn belül helyszínre érkező járőrök a férfit felszólították, hogy tegye le a nála lévő eszközt, majd miután megbilincselték, a Veszprémi Rendőrkapitányságra előállították. 

A 26 éves hajmáskéri lakost a rendőrök felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntette megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd büntetőeljárást indítottak ellene. A fiatal fiúnak nem keletkezett olyan sérülése, mely miatt orvosi ellátás vált volna szükségessé. - írja a police.hu oldal. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!