Gólgazdag hatvan perc

2022.08.06. 18:13

Megérdemelt diadalt aratott a Fejér B.Á.L.

A hazaiak az újabb tesztmérkőzésükön nem állíthatták csatasorba a korábban kézsérülést szenvedett csapatkapitányukat, Kristóf Mátyást – akire nemsokára műtét vár –, de Konkoly Csaba vezetőedző még négy hétig a szintén maródi Tóth Péter szolgálataira sem számíthat.

Király Ferenc

Forrás: Klub

Az első negyedórában a vendégek vezettek, a veszprémiek tíz–tíznél érték utol őket, majd néhány gólos előnyre tettek szert, ami a nagyszünetig elfogyott. A fordulást követően annak ellenére diktálták a találkozó ritmusát a hazaiak, hogy a védelmük időnként nem a legjobban zárt. A szívósan küzdött temesváriak csak megnehezíteni tudták Éles Benedekék megérdemelt diadalát.

Fejér B.Á.L. Veszprém–SCM Politehnica Timisoara (román) 40-37 (21-21) Veszprém, Március 15. utcai csarnok, 100 néző. Vezette: Marosi, Por. Legjobb gólszerzők: Éles B. 7, Stranigg 6, Simon 5, Szmetán P. és Széles 4-4, Pulay, Szrnka és Vetési 3-3. Hétméteresek: 3/2, ill. 5/4. Kiállítások: 4, ill. 10 perc.

Címkék#kézilabda

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában