Tragikus napkezdés

2022.08.07. 11:32

Két halálos baleset is történt vasárnap hajnalban

Meghalt egy fiatal motoros férfi, miután összeütközött egy személyautóval vasárnap hajnalban Kecskemétnél - közölte a rendőrség.

A rendőrség közlése szerint 2022. augusztus 7-én 1 óra 16 perc körül az 52-es számú főút 6500-as méterénél  – Kecskemétnél – egy személyautó és egy motoros eddig tisztázatlan körülmények között összeütközött. A motort vezető 21 éves férfi a baleset következtében olyan súlyosan megsérült, hogy a helyszínen életét vesztette – írta meg a BAON.

Halálos baleset Kiskunhalasnál

Halálos baleset történt Kiskunhalasnál is az 53-as főúton vasárnap hajnalban. Az 50-es kilométerszelvényben egy személyautó és egy kisbusz ütközött frontálisan. Az előbbi sofőrje a helyszínen meghalt, két másik ember megsérült.

A baleset hajnali 4 óra körül történt, amikor helyszíni információink szerint egy Pirtó felől érkező román rendszámú Mercedes kisbusz a jobbra ívelő úgynevezett Karaván-kanyarban eddig tisztázatlan okok miatt áttért a szemközti sávba, ahol frontálisan ütközött a vele szembe érkező Nissan személyautóval. A gépkocsi vezető kiskunhalasi férfi, aki egyedül utazott az autóban, a helyszínen életét vesztette.

A román kisbusz utasai a halasi vásárba tartottak, amikor történt a tragédia. A busz utasai közül egy fő könnyebben, egy 20 év körüli nő életveszélyesen megsérült. A könnyű sérültet a mentők a halasi, míg az életveszélyes sérültet a kecskeméti kórházba szállították – tudatta a BAON.

Borítókép: összeroncsolódott személyautó Kiskunhalasnál az 53-as főúton, ahol a gépjármű frontálisan összeütközött egy kisbusszal 2022. augusztus 7-én hajnalban (MTI/Donka Ferenc)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!