Ingatlanbazár

2022.09.24. 15:30

Szuper ház Szentantalfán, hihetetlen körmondatba foglalva

Csodálatos, 250 nm-es ingatlan kínálnak eladásra Szentantalfán. Aki valaha megfordult a faluban és környékén, biztos, hogy visszavágyik. A vételár remeknek tűnik, a képek pedig igazán vonzóak. Már csak a hosszú-hosszú, információdús leírás körmondatát kell tudni kibogozni!

Ingatlanbazár

Forrás: Ingatlanbazár

“Balaton-felvidéki Nemzeti Parkban 2012-ben épült kifogástalan állapotú családi ház eladó! 

 

Balaton északi partjának egyik legszebb vidékén, a Balaton-felvidéki Nemzeti Park szomszédságában, Balaton parttól 4-5 km távolságra, a Hegyestű sziklaképződmények és a Szent Balázs templomrom közötti természetvédelmi területen elhelyezkedő hangulatos, rendezett, gondos és takaros kis faluban, Szentantalfán, autóval 5 percre a Zánkai Balaton Parttól, kb. 25 percre Badacsonytól és kb. 20-25 percre Tihanytól, Balatonfüredtől, parkosított, csendes, ősfás, alacsony forgalmú aszfaltozott zöldövezeti mellékutcában, családiházas környezetben, lakóövezeti területen eladó, egy 1270 nm-es összközműves telken elhelyezkedő, kifogástalan állapotú, akár két generáció számára is kialakítható, 200 nm-es lakóterülettel + körablakozott fűtött félszuterén szinten található 100 nm-es garázzsal, tárolóval, mosókonyhával, kazánházzal és egyéb helyiségekkel rendelkező, kétszintes, hangulatos, teraszos amerikai konyhás étkezős nappalis + 3 külön nyíló szobás + emeleti nappalis, dupla teraszos, napfényes, csendes, kiváló beosztású, hőtárolós gáz-cirkó fűtéses, kandallós, hűtő-fűtő légkondícionált, önálló, azonnal költözhető, tehermentes családi ház. 

 

A villany, gáz és víz közművekkel rendelkező sík területű telek, egy csendes, családiházas, zöldövezeti lakóövezetben, aszfaltozott alacsony forgalmú mellékutcában, az egyetlen közvetlen szomszédtól jól szeparáltan helyezkedik el, panorámás kilátással a környező vidékre és részlegesen és időszakosan a Balatonra. Három oldalról egy alacsony forgalmú és két, szinte teljesen forgalommentes mellék utca határolja. Két bejárattal rendelkezik.Területén, az épület félszuterén szintjén ablakozott fűtött víz ellátott kétállásos garázs, több autó számára autóbeálló, 36 nm-es fedett kerti terasz és sziklakert került kialakításra, valamint nemes gyeppel, gyümölcsfákkal, dísznövényekkel, örökzöldekkel és botanikai különlegességekkel lett telepítve.[...]”

 

További részletek és fotók az ingatlanbazar.hu oldalán! 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!