Labdarúgó NB III

2022.09.25. 19:30

Három pontot hoztak haza a veszprémiek

Magabiztosan nyert idegenben a VLS Veszprém vasárnap a labdarúgó NB III nyugati csoportjában. A találkozó egy szüreti felvonulás miatt késve kezdődött.

Horváth Gábor

Forrás: illusztráció

Zsámbék–VLS Veszprém 1-3 (1-1)
Zsámbék. V.: Muhari. Zsámbék: Tímár - György, Orosházi, Sugár, Tolnay, Zsuppán, László, Csabafi, Tóth N., Mártonfi, Marticsek. Edző: Szamosszegi Gábor.
Practical VLS Veszprém: Héninger - Dobsa, Gulyás, Molnár B., Ulbert, Major, Végh, Somogyi, Baldauf, Sarok, Zachán. Edző: Pető Tamás.
Szüreti felvonulás miatt le volt zárva a zsámbéki főutca, amit a hazaiak nem közöltek előre a vendégekkel. A bakonyiak így csak araszolva tudtak előrehaladni, a végén a buszról leszállva gyalog kellett megtenniük az utolsó 500 métert a pályáig. A találkozó emiatt 10 perces késéssel kezdődött.
Szakadó esőben léptek pályára a csapatok. Az egyébként is esélyesebb Veszprém alkalmazkodott jobban a körülményekhez, a 27. percben megszerezték a vezetést a vendégek. Héninger kapus kaparintotta meg ekkor a labdát, gyors kirúgását Végh csúsztatta meg fejjel, a labda Major Norbert elé került, aki a kapusra vezette azt és ziccerben nem hibázott, 0-1.
A 45. percben némileg váratlanul egyenlítettek a zsámbékiak, a bal oldalról érkezett beadást öt méterről pörgették a kapuba, 1-1.
Az 57. percben jött is a válasz, Somogyi Richárd 20 méterről, ballal bombázott a kapuba, 1-2.
A 85. percben alakult ki a végeredmény, Tóth Martin elfutott a jobb oldalon, pontos beadása után Major elé került a labda a hosszú oldalon, a támadó öt méterről a hálóba lőtte a játékszert, 1-3.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában