Krimi

2022.09.27. 10:08

Zacskóba tette bántalmazott, haldokló kislányát a fiatal anya

A nő ártatlannak vallotta magát a bíróságon, ám a bizonyítékok mást mondanak.

Forrás: Shutterstock

A gyönyörű, kék szemű kislány, Evelyn Boswell  édesanyját gyilkossággal vádolják Sullivan megyében.  Az egyéves kislány még életben volt, amikor egy szemeteszsákba helyezték – derült ki a bíróságon a pénteki tanúvallomásból. Brian Fraley különleges ügynök, a Tennessee-i Nyomozó Iroda (TBI) munkatársa péntek reggel elmagyarázta, hogyan bukkant rá az egyéves Evelynre, akinek a testét egy játszóházban rejtették el – írja a Ripost.

 A bírósági tárgyalás fő célja az volt, hogy eldöntsék, be kell-e mutatni a meggyilkolt kislányról készült fotókat, ám  Boswell ügyvédje, Brad Sproles azt mondta a bíróságnak, hogy a képek túlságosan felkavaróak, és az esküdtszék elítélheti Boswellt a fotókkal kapcsolatos érzelmek alapján.

Dr. Darinka Mileusnic-Polchan igazságügyi orvos szakértő  is vallomást tett, és elmagyarázta, miért lenne fontos látni a képeket. Mileusnic-Polchan leírta, hogy milyen helyzetben találták Evelynt, és megerősítette, hogy a gyermek halála szándékos emberölés volt.

Hozzátette, hogy a gyermek még életben volt, amikor a szemeteszsákba tették. Halálát fulladás okozta, mivel a fejét szorosan alufóliába és takaróba csavarták.

Megan Boswellt gyilkossággal vádolják, emellett vádat emeltek ellene súlyos gyermekbántalmazás, gyermek elhanyagolása, bizonyítékok manipulálása, holttesttel való visszaélés, haláleset bejelentésének elmulasztása és 12 rendbeli hamis bejelentés miatt.

Evelyn eltűnését 2020 februárjában jelentették, majdnem két hónappal azután, hogy a családtagok utoljára látták. Miközben a hatóságok megkezdték a gyermek keresését, Boswell állítólag többször hazudott nekik Evelyn hollétével kapcsolatban.

„Minden alkalommal, amikor beszéltünk vele, a története megváltozott” – mondta korábban Jack Cassidy Sullivan megyei seriff.

Eközben Boswell továbbra is fenntartja az ártatlanságát, és azt állítja, hogy Evelyn meghalt, miután ő vagy egy barátja ráborult alvás közben.

A bíró úgy döntött, hogy engedélyezi néhány grafikus fotó bemutatását a tárgyaláson, amely a tervek szerint 2023 februárjában kezdődik. Ha bebizonyosodik, hogy gyilkosság történt, akár halálbüntetést is kaphat az anya. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!