Sorsoltak a sorozatban

2023.03.20. 19:51

Kézilabda: alakul a klasszikus kupafinálé

Elkerülte egymást a Telekom Veszprém és az OTP Bank-Pick Szeged a férfi kézilabda Magyar Kupa négyes döntőjének sorsolásán.

Horváth Gábor

A Magyak Kupában is összecsaphat a Veszprém és a Szeged

Fotó: Pesthy Márton/Napló (archív)

A két nagyágyú mellett a Dabas és a Tatabánya jutott be a férfi kézilabda Magyar Kupa győri négyes döntőjébe. Az elődöntők párosításait hétfőn sorsolták: a címvédő veszprémiek a Tatabányát kapták, a másik ágon pedig a Szeged és a Dabas küzd meg egymással a fináléba kerülésért. A papírforma alapján tehát összejön a klasszikus Veszprém-Szeged döntő. Persze a jó erőkből álló Tatabányát nem szabad lebecsülni, ahogyan természetesen a Dabast sem. Az elődöntőket április 8-án, szombaton játsszák: 13.30-kor lép pályára a Dabas és a Szeged, 16 órai kezdettel pedig a Veszprém és a Tatabánya. Másnap rendezik meg a vesztesekkel a bronzmeccset (14.15) és a győztesekkel a finálét (17.00).

A Telekom Veszprém és a Szeged tavaly a kupa elődöntőjében találkozott egymással, akkor három góllal a bakonyiak voltak jobbak. A fináléban veszprémi házi döntőt rendeztek, amelyen a Telekom legyőzte a Fejér-B.Á.L. csapatát.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a veol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában