Mától kapható a legújabb Vidék íze magazin, csupa nyári recepttel. Egyszerű, de finom ételeket ajánlunk, hogy ne kelljen sok időt tölteni a konyhában. Desszertekből is főként sütés nélküli tortákat és pohárkrémeket készítettünk, ezeket a legnagyobb kánikulában sem szenvedés összerakni.

Megjelent a Vidék íze augusztusi száma!

Az új számunkat is úgy állítottuk össze, hogy ne kelljen sok időt tölteni a konyhában, mégis ízes fogásokat tehessünk a család elé. Sok friss zöldséget és gyümölcsöt használtunk, nagy a bőség ilyenkor mindenből. Egyszerű lecsókat ajánlunk a kezdő szakácsoknak, hiszen ez az az étel, ami garantáltan főni fog minden konyhában ebben a hónapban. Készítettünk többféle sütés nélküli desszertet, és részletesen megmutatjuk, hogyan készül az igazi főzött krém, ami az alapja lehet minden házi krémnek és fagylaltnak.

Nagy képes riportban bemutatjuk az ország első teakertjét, a Kamélia Kertet, valamint a kőszegi Kék Huszár Vendéglőt. O. Horváth György ebben a hónapban két különleges leves elkészítését osztja meg velünk (amelyek természetesen bográcsaban főttek).

Mától itt is közzéteszünk négy receptet a friss lapból, kedvcsinálóként Hamarosan a honlapon is olvasható a grillen sült hagymákból készített leves, a kapros túróval töltött csirkecomb, a görögdinnyepuding és a hagyományos tejszínes-kakaós szelet leírása.

 

Hozzászólások

Ezek is érdekelhetnek

Ajánlataink

Kövess minket a legfrissebb sportos trendekért és inspirációkért a Facebookon is.