Egészséges piknik

2022.06.25. 09:00

Igény van a köztéri parkokban lévő mozgásra Zalaegerszegen

Kellemes nyári meleg, hűvös park, minden korosztály számára elérhető mozgási lehetőség, és néhány egészséges finomság a helyi termelőktől… Ez mind adott volt június 4-én a Vizslaparkban, ahol a résztvevők létszáma is bizonyította: igény van a hasonló programokra.

Józsa Zsuzsa

Fotó: Perom Benjamin

Különleges szombat délelőtti pikniknek adott otthont a zalaegerszegi Vizslapark: Horváth Petra BODYART oktató tartott szabadtéri edzést az érdeklődőknek, amit egy jó hangulatú közös piknik követett. 

Forrás: Perom Benjamin

- A sikeres program receptúrája a következő: végy egy adag lelkes városlakót, akik imádnak szabadban mozogni, adj hozzá jó pár helyi termelőt, akik büszkék finom termékeikre. A legfontosabb hozzávaló pedig a száraz, napos időjárás – kezdte Horváth Petra. Ezen a szombaton ez maradéktalanul mind megvalósult. A frissítő és minden tagunkat átmozgató edzés után könnyed zöldségekkel és gyümölcsökkel keretezett reggelivel zártuk a délelőttöt. 

Forrás: Perom Benjamin

- Külön öröm, hogy az állandó edzéseket látogató vendégkör mellett nagyon sokan eljöttek kipróbálni a BODYART-ot, hiszen ez a mozgásforma szó szerint minden korosztálynak való. Reményeink szerint ez a program az összes jelenlévőnek elnyerte a tetszését és tovább bővülve a nyár végeztével megismételhetjük.

Forrás: Perom Benjamin

- A résztvevők népes létszáma pedig arról árulkodik, hogy az elmúlt 2 év után ezeknek a közösségi programoknak igencsak eljött az ideje - mondta a szakember.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában