Heti összefoglaló

2022.08.14. 21:00

Főzőcsapatok az Aquacityben; hol van Zala megye közepe?; keressük a legédesebb gyermekmosolyokat – Mutatjuk a hét legfontosabb híreit!

ZH

Fotó: Pezzetta Umberto

Ismét főzőcsapatokkal telt meg az Aquacity 

Szombaton ismét főzőcsapatok és fürdőzők népesítették be a zalaegerszegi Aquacity-t. A város legnagyobb, estig tartó jótékonysági rendezvényén ezúttal a város óvodáinak gyűjtenek. Részletek itt.

Ön tudja hol van Zala megye közepe?

Zala megye rengeteg csodát rejt, gondoljunk csak a Zalai-dombságra, termálfürdőkre, vagy a kirándulóhelyekre. A szépséget mindenki megtalálja benne, azt viszont nagyon kevesen tudják, hogy hol van a mértani közepe, amelyet egyébként emlékmű is jelöl. Részleteket itt olvahatja.

Ismét keressük Zala legédesebb gyermekmosolyait 

Idén is útjára indítjuk fotópályázatunkat, melyen a megye legcukibb mosolyú gyermekeit keressük. Ha úgy gondolja, hogy sikerült elkapnia a pillanatot, amikor gyermeke felvillantja legtündéribb mosolyát, ne habozzon, nevezzen versenyünkre! Részletek itt olvashatók.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában