Elfogták

2022.08.18. 11:08

Drogkereskedőket kaptak el Zalában (videó)

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt folytat eljárást egy 42 éves szentpéterúri férfi, valamint a szintén 42 éves élettársa ellen.

Zaol

Forrás: Illusztráció: pixabay.com

A nyomozás adatai szerint a személygépjárművel közlekedő férfit a rendőrök 2022. augusztus 16-án, a délutáni órákban igazoltatták Zalaapátiban. Az intézkedés során a rendőrök a gépjárműben 3,5 gramm kábítószergyanús port találtak és foglaltak le.

A nyomozók még aznap kutatást tartottak a férfi szentpéterúri otthonában, mely során élettársa ruházatából, valamint dobozokba és tégelyekbe rejtve összesen 45 gramm fehér színű kábítószergyanús port, illetve 42 gramm kábítószergyanús tablettát találtak, valamint telefonokat, és digitális mérleget, melyeket le is foglaltak.

A szentpéterúri párt a nyomozók a sikeres felderítő akció után kábítószer-kereskedelem bűntett megalapozott gyanúja miatt kihallgatták, majd őrizetbe is vették őket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában