Lezárták a nyomozást

2022.09.25. 10:29

Maradandó fogyatékosságot okozott az autós, vádemelést javasol a rendőrség

A zalaegerszegi rendőrök vádemelést javasolnak egy 25 éves férfi ellen.

police.hu

Forrás: police.hu

A nyomozás adatai szerint a helyi lakos 2021. október 14-én 20 órakor személygépkocsival közlekedett Zalaegerszeg külterületén a 74148-as számú mellékúton, Nagypáli irányából Ságod felé. Amikor a 76-os számú főút kereszteződéséhez ért, az „Állj! Elsőbbségadás kötelező!” jelzőtábla utasítása ellenére nem biztosított áthaladási elsőbbséget a neki balról érkező, Andráshida felé közlekedő 26 éves zalaszentgyörgyi nő által vezetett személyautónak és összeütköztek. Az eljárás során a kirendelt igazságügyi orvos szakértő megállapította, hogy a vétlen járművezető a baleset következtében maradandó fogyatékosságot szenvedett.

Forrás: police.hu
Forrás: police.hu
Forrás: police.hu

A Zalaegerszegi Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Osztálya a gyanúsított ellen maradandó fogyatékosságot eredményező közúti baleset okozás vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt folytatott nyomozást befejezte és a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal a járási ügyészségnek megküldte – közölte a police.hu.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!