Megyei foci

2022.09.25. 19:30

Már csak a Csesztreg veretlen az I. osztályban

A hét végén a 7. fordulóval folytatódtak a küzdelmek a megyei labdarúgó I. osztályban. A Csesztreg zsinórban hetedig mérkőzését is megnyerte, míg a játéknap előtt szintén hibátlan mérleggel álló Semjénháza vereséget szenvedett a Hévíz együttesétől.

ZH

A zalalövői Csik Zoltán (fehérben) rúgja el a labdát a Police-Ola játékosa, Darabos Benjámin mellett

Forrás: Szekeres Péter / Zalai Hírlap

Csesztreg–Kinizsi Gyenesdiás 7–1 (3–0)
Csesztreg, 150 néző. Jv.: Hegedüs M.
Csesztreg: Kiss Be. (Kovács B.) – Póczak, Szabó B., Lovrencsics, Biharvári (Csiszár), Horváth R., Kiss Ba., Őri Cs., Nagy N., Őri M. (Pusztai), Németh D. Edző: Tamás Tamás.
Gyenesdiás: Takács – Maturicz, Zsiga, Fellner (Gémes), Karancz, Tarnóczai, Kiss P., Mikola, Bertók, Kánnár (Bogdán), Hegedűs.
A hazai csapat a mérkőzés elejétől megpróbálta tudatosítani a vendégekben, hogy sok jóra nem számíthatnak ezen a találkozón. Jöttek is a gólok csesztregi oldalról. A második félidőben azért egy szépítő találatra futotta a Gyenes erejéből. Talán, ha pontosabbak a hazaiak a befejezéseknél, nagyobb arányú győzelmet is arathattak volna.
Gólszerzők: Biharvári (2), Kiss Ba. (2), Csiszár, Németh D., Nagy N., ill. Fellner.
Jók: az egész csapat, ill. senki.
Kiállítva: Kovács B. (90., Csesztreg).
U19: Csesztreg–Gyenesdiás 4–2.

Zalaszentgrót–Flexibil-Top Zalakomár 1–1 (0–1)
Zalaszentgrót, 150 néző. Jv.: Kiss N.
Zalaszentgrót: Osbáth – Pődör, Buzási, Tóth D., Baráth, Gájer, Fábián, Ferenczi, Kiglics, Horváth S. (Horváth D.), Lampert (Molnár Zs.). Edző: Jankovics Péter.
Zalakomár: Tóth Pajor – Takács Cs., Csalló, Szőke, Tinó, Madarász Z. (Takács D.), Madarász F. (Horváth J.), Nagy M. (Fenyvesi), Mutter, Mészáros, Madarász Sz. Edző: Mutter Attila.
A tartalékosan felálló hazai csapat nem tudta átmenteni a monori kupameccs lelkes és erőteljes játékát, negyedóra elteltével a Zalakomár megszerezte a vezetést. Szenvedett a szentgróti csapat egész mérkőzésen, hiába támadt végig a második félidőt, ez csak az egyenlítésre volt elég. A vendégek megérdemelték az egy pontot, míg a hazaiaknak el kell gondolkodniuk, mit szeretnének a bajnokság végén elérni.
Gólszerzők: Pődör, ill. Mészáros.
Jók: senki, ill. az egész csapat.
U19: Zalaszentgrót–Zalakomár 1–2.

Szalai-Edelholz Zalalövő–Police-Ola 3–0 (1–0)
Zalalövő, 100 néző. Jv.: Major Zs.
Zalalövő: Balogh B. – Gyenese, Csik (Radics), Horváth T., Bekes, Kellner, Elek (Molnár Á.), Cseresnyés, Végh (Boncz), Bíró (Tóth G.), Bakó (Biczó). Edző: Ostrom János.
Police-Ola: Timbókovics – Darabos (Makovecz), Mikó (Kócza), Lukács, Luter (Igazi), Lakatos, Tóth D., Cseke, Hajas, Langer (Szekeres Á.), Szekeres T. (Berkovics). Edző: Konrád Péter.
Élénk iramban esett egymásnak a két csapat. A 23. percben hazai szöglet után a labda átszállt a hosszú oldalra, innen Bakó visszatette az 5-ös sarkára és Kellner a hálóba fejelt, 1–0. A szünet után gyorsan növelte előnyét a hazai csapat, amikor Végh fejjel talált a kapuba, 2–0. A 79. percben végleg eldőlt a mérkőzés, Elek jobb oldali beadását a túloldalon Kellner bólintotta a hálóba, 3–0. A kényelmes tempóban focizó hazai csapatnak ennyi is elég volt a kötelező győzelemhez.
Gólszerzők: Kellner (2), Végh.
Jók: Kellner, Cseresnyés, Végh, ill. Hajas.
U19: Zalalövő–Police-Ola 2–1.

Horváth-MÉH Kiskanizsai Sáskák–Szepetnek 2–0 (1–0)
Kiskanizsa, 150 néző. Jv.: Kondákor M.
Kiskanizsa: Szőke R. – Pesti, Petánovics, Piecs (Abay Nemes), Kotnyek, Völgyi, László (Anger), Kiss J., Ötvös, Béli (Bilák), Szőke Á. Játékos-edző: László Roland.
Szepetnek: Szekeres – Csavari, Szabó B., Horváth M. (Pál Ma.), Nagy T., Dömötör (Májer), Rákhely, Baksai (Büki), Déri (Farkas R.), Szilágyi (Pál Mi.), Orsós (Bános). Edző: Németh István.
Igazi szomszédvári rangadót láthatott a kilátogató szépszámú nézőközönség. A csapatok nagy iramban kezdték a mérkőzést, látványos és izgalmas első félidőt produkáltak, kevés helyzettel. A találkozó 45. percében aztán Völgyi Dávid fejesgóljával vezetést szerzett a hazai gárda, a találat után középkezdésre már nem volt idő. A második játékrészt még nagyobb elánnal kezdték a csapatok, de a játékot ekkor már több kemény belépő is kísérte, paprikás hangulat kezdett kialakulni, azonban a játékvezető jól kézben tartotta a mérkőzést. A 82. percben Völgyi a második sárga lapját követően kiállításra került. Az utolsó tíz percben a Szepetnek mindent egy lapra téve támadott az egyenlítésért, de a kiskanizsaiak hősiesen védekeztek, aztán a 95. percben egy hazai kontratámadás után Szőke Ádám beadását az érkező Bilák Péter lőtte a hálóba. A gól után ismét nem volt idő a középkezdésre. A hazaiak a két félidő végén szerzett góljuknak köszönhetően megérdemelten szerezték meg a győzelmet az izgalmas mérkőzésen.
Gólszerzők: Völgyi, Bilák.
Jók: Szőke R., Pesti, László, ill. senki.
Kiállítva: Völgyi (82., Kiskanizsa).
U19: Kiskanizsa–Szepetnek 1–4.

Semjénháza–Hévíz 0–1 (0–0)
Semjénháza, 100 néző. Jv.: Siket L.
Semjénháza: Szakmeiszter Á. – Kovács (Szalai), Horváth, Szakmeiszter J. (Körösi), Schuller, Csongár, Novák (Dobri), Kapuvári, Bagó, Pápai, Bakos. Edző: Kovács Imre.
Hévíz: Dénes – Buza, Szindekovics, Pál, Nyári (Bíró), Tóth, Sabján (Kustán), Nagy (Erdősi), Meidl, Karakai, Sebestyén. Edző: Damina László.
Az a csapat, amelyik öt óriási helyzetből nem tud gólt lőni, nem érdemel győzelmet. A hazaiak remélik, hogy ez a pofon még időben jött és felébreszti a csapatot. A semjénházaiak gratulálnak a vendégek fiatal együttesének a győzelemhez, és sok siker kívánnak nekik a továbbiakban.
Gólszerző: Nagy D.
Jók: senki, ill. az egész csapat.

Tarr Andráshida SC–Lenti TE 5–1 (2–0) 
Zalaegerszeg, 150 néző. Jv.: Varga P. 
Andráshida SC: Kiss B. – Czotter (Szabó Be.), Szabó Ba. (Sipos K.), Nagy-Palócz (Bakos), Temlén, Hajdu (Paksy), Pataky (Sipos R.), Takács, Karóczkai, Simon, Fülöp. Edző: Dobos Sándor. 
Lenti TE: Balogh B. – Mentes (Kovács E.), Sárkány, Pál, Varga D. (Sabján), Horváth B., Grózner, Fábián, Nagy M., Kiss K., Sasvári (Horváth F.). Edző: Németh Imre. 
Megérdemelten nyert a hazai csapat. A két csapat között egy-két gólos különbség volt. Az, hogy ebből négy lett, annak tudható be, hogy az Andráshidának szerencsés találatai is voltak, de ettől függetlenül a játék képe alapján megérdemelt a győzelmük. 
Gólszerzők: Fülöp, Nagy-Palócz, Takács, Czotter, Temlén, ill. Horváth F. 
Jók: az egész csapat, ill. senki. 

1.Csesztreg77--25-521
2.Semjénháza65-111-415
3.Hévíz73319-812
4.Zalaszentgrót531114-510
5.Andráshida SC73-413-119
6.Zalalövő63-310-109
7.Zalakomár621310-97
8.Andráshida TE52127-87
9.Kiskanizsa72149-137
10.Szepetnek52-34-66
11.Lenti TE52-310-196
12.Police-Ola6-153-131
13.Gyenesdiás4--45-190

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában