Köszöntés

2023.03.22. 16:00

Éva néni virágcsokrot, s emléklapot is kapott 90. születésnapján

Népes családja és barátai körében ünnepelte szerdán kilencvenedik születésnapját Vanicsek Ferenc Györgyné, Éva néni, akit Cseresnyés Péter országgyűlési képviselő is köszöntött.

Pásztor András

Cseresnyés Péter köszöntötte Éva nénit

Fotó: Szakony Attila / Zalai Hírlap

A képviselő virágcsokorral érkezett, majd kívánt további boldog éveket az ünnepeltnek. Ezt követően pedig átadta Orbán Viktor miniszterelnök gratuláló emléklapját.

Éva néni, akinek két lánya, három unokája és négy dédunokája van, úgy fogalmazott: boldog életet élt, a segíteni akarás és a munka öröme határozta meg napjait, hiszen az egészségügyben dolgozott.

– Nyugdíjasként is aktív vagyok, templomba járok, követem a politikát és szinte minden nap sütök-főzök - árulta el az ünnepelt.

Cseresnyés Péter a kerek születésnap kapcsán elmondta: évente pár alkalommal kérik fel, hogy köszöntse a kerek évfordulós ünnepelteket, akik minden esetben örülnek a találkozásnak.

– Azt tapasztalom az idősek értékelik azt a törődést, amit az elmúlt 12 évben az Orbán-kormányok tettek a nyugdíjasokért – mondta a képviselő, aki szerint a kormányzati intézkedések hatására ma már a szépkorúak is nagyobb biztonsággal tudják tervezni életüket. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában