Tavasznyitó találkozó

2023.04.01. 20:36

Autósok és motorosok randevúja a Kanizsa Aréna parkolójában

A keleti blokk felújított gépjárművei mellett külföldi járgányok is felsorakoztak a Kanizsa Aréna parkolójában szombaton.

Benedek Bálint

Fotó: Szakony Attila

A Cars Fanatik Klub autósokat és motorosokat tömörítő közössége ezen a helyszínen rendezte meg a Tavasznyitó találkozóját. A bolondos áprilisi időjárás nem tréfálta meg a szervezőket, így sok látogatót és kiállítót vonzott a klub első, nagyszabású eseménye. Birkás Nikolett, a klub elnöke is örült annak, hogy a kanizsaiak mellett szinte az egész Dunántúl autós és motoros társadalmának fontos volt meglátogatnia az összejövetelt. Elmondta: az olasz, a francia és a német márkák képviselői több társasággal érkeztek, de oldtimer kocsikat is köszönthettek, s néhányan eddig a garázsukban őrzött ritkaságukat is megmutatták a közönségnek. Nagy népszerűségnek örvendett a zárt ügyességi pályán kialakított szlalomverseny, ahol ezúttal bárki kipróbálhatta saját vezetési képességeit, s tesztelhette azt, mit bír a járműve.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a zaol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!