2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Még előtte állt az élet: Kalandparkban zuhant a halálba a fiatal ápolónő

Barátai és szerelme szeme láttára érte a halál a frissdiplomás lányt.

  • Még előtte állt az élet: Kalandparkban zuhant a halálba a fiatal ápolónő

Élete legboldogabb időszakát kellett volna élnie a fiatal lánynak, szerettei ehelyett azonban a temetését kell, hogy előkészítsék egy szörnyű balesetet követően. A brazil Yasmili Araujo mindössze 23 éves volt. A fiatal ápolónő most diplomázott, azonban egy felhőtlen nap tragédiába torkollott, miután barátaival ellátogatott a Rio de Janeiro-i Piracema Park Clubba július másodikán. Yasmili ki szeretett volna próbálni egy lecsúszós drótpályát, a hatalmas szerkezet azonban nagy valószínűséggel trehányul, sietősen lett összeszerelve (állítólag a tragédia reggelén), sőt, még szakember sem hagyta jóvá az üzembe helyezését. 

A lány egyszer csak a pálya toronyszerkezet tetején, még a csúszás előtt lezuhant a mélybe egy lyukon keresztül.Barátai és szerelme elszörnyedve nézte végig a több mint 20 méteres zuhanást. 

 

A balesetet követően azonnal hívták a mentőket. A fiatal nő ekkor még élt, ám a kórházba szállítása közben végül elhunyt.

A helyi hatóságok nagy erőkkel vizsgálják a balesetet. A park az érintett látványosságot bezárta, emellett azonban a beszámolók szerint nem vállalják a felelősségüket a haláleset kapcsán, az aggasztó információk ellenére sem. 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!