2024. 03. 29. Péntek Auguszta napja
Jelenleg a TV-ben:

Radar

Kék hírek

Ha megtalálnám azt a cápát, megölelném – cápatámadásnak köszönheti életét a családapa

Bár a férfit megharapta a ragadozó, így jöttek rá az orvosok, hogy gyilkos tumor növekszik benne.

  • Ha megtalálnám azt a cápát, megölelném – cápatámadásnak köszönheti életét a családapa

Eugene Finney még 2015-ben ment el úszkálni a kaliforniai Huntington Beach-re a családjával. Épp a kislányával lubickolt, amikor hatalmas ütést érzett a hátán. 

Olyan érzés volt, mintha a csomó téglával ütöttek volna meg, vagy egy autó gázolt volna el. Még soha azelőtt nem éreztem ilyet– idézte a családapát a The Sun. 

A férfi azonnal a partra sietett, ekkor vette észre barátnője a hosszú, vérző sebet a hátán. Hamar kiderült, hogy a sérülést az ottani vizekben gyakran megforduló fehér cápa okozta. Szerencsére a férfi ezzel meg is úszta a veszélyes találkozást, viszont nem sokkal később furcsa, nyilalló fájdalmakat érzett, így attól tartva, hogy a cápaharapás okozta, gyorsan orvoshoz fordult. 

A sürgősségin viszont megdöbbentő hírt közöltek: a vizsgálatok közben Eugene veséjében egy apró, ám rosszindulatú daganatot találtak.A férfit így azonnal megműtötték, kivették a daganatot, és a veséje 20 százalékát is eltávolították, viszont kiderült: a véletlennek köszönhetően időben elkapták a veszélyes tumort, így a családapa élete megmenekült. Eugene Finney úgy érzi, jelet kapott az égiektől azzal, hogy megharapta a cápa.

 

 

– Üzenetet kaptam az anyatermészettől, mert a harapással indult az egész, ezért mentem be a kórházba. Ha ez nincs, soha nem megyek el, nem derül ki, és már negyedik stádiumban lennék. Elkezdtem volna fogyni és lebetegedni, de akkor már késő lett volna – szögezte le. Nem csoda, hogy különösen hálás annak a cápának, aki megharapta:

Ha megtalálnám, megölelném őt– jelentette ki.  

 

Borsonline

Ezek is érdekelhetik

Legfrissebb híreink

Műsorok

Svenk, a HírTV mozimagazinja

Svenk, a HírTV mozimagazinja

A hetente szombatonként 22:50-kor műsorra kerülő Svenkben Zavaros Eszter műsorvezető kalauzolja a nézőket a magyar filmipar múltjába, jelenébe és jövőjébe.
Sajtóklub - ajánló

Sajtóklub - ajánló

Aktuális kérdések, hétről-hétre! Fontos témák, kivételes vélemények! Minden vasárnap 19 óra 10 perctől órától jelentkezik Sajtóklub című műsorunk.
Vezércikk - ajánló

Vezércikk - ajánló

Vezércikk – a sajtóban ez az a műfaj, ami meghatározza az adott médium legfontosabb üzenetét, de ez már nem csak a nyomtatott sajtótermékek privilégiuma. Hétfőtől péntekig 20 óra 55 perctől gyakorló zsurnaliszták, szókimondó véleményvezérek elemzik a nap legfontosabb híreit.
Paláver - ajánló

Paláver - ajánló

A HírFM és a HírTV közös műsora a Paláver. Itt a hallgatók közvetlenül is részt vehetnek a műsorfolyamban. Minden hétköznap 15 óra 30 perctől. A műsor telefonszáma: +36 (1) 799 29 99.

Kapcsolódó tartalmak

@ 2021 Hír TV ZRt. Minden jog fenntartva!