Man. City: Guardiola durván visszaszólt az őt kritizáló Evrának és Berbatovnak

Cs. B.Cs. B.
Vágólapra másolva!
2022.05.13. 16:45
null
Evra és Berbatov nem tette zsebre, amit Guardiolától kapott (Fotó: AFP)
A Manchester City menedzsere, Pep Guardiola durván visszaszólt az edzői képességeit megkérdőjelező Manchester United-legendáknak, Patrice Evrának és Dimitar Berbatovnak.

 

Miután a Real Madrid 6–5-ös összesítéssel kiejtette a Manchester Cityt a Bajnokok Ligája elődöntőjében, Patrice Evra azt mondta Pep Guardioláról, hogy nem képes karakteres futballistákkal együtt dolgozni. Hozzátette, szerinte a játékosok csak a pénzért igazolnak a manchesteriekhez. A francia mellett a korábban szintén az MU-ban szereplőDimitar Berbatov is beszólt: a bolgár úgy gondolja, hogy a City nem volt elég koncentrált a madridi találkozón.

Guardiola nem hagyta magát, a West Ham United elleni bajnokit megelőző sajtótájékoztatón durván visszaszólt nekik.

„Nem lehet személyiséged, ha úgy kapsz egy perc alatt két gólt, hogy előtte több lehetőséged is volt betalálni? Úgy játszottunk Madridban, mint az utóbbi években. A szakértők, Evra és Berbatov nem voltak ott. Játszottam már ellenük, s nem tapasztaltam az általuk emlegetett személyiséget, amikor elpusztítottuk a Unitedet a Bajnokok Ligája döntőjében – utalt a spanyol tréner a 2009-es római fináléra, ahol az általa irányított Barcelona 2–0-ra legyőzte a manchesterieket.

A szakembernek még egy év van hátra a szerződéséből, és a héten elmondta, hogy a következő idény végéig nem fog dönteni a jövőjéről.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik