Kép: eljegyezte Hollywoodban gyerekkori szerelmét az MU 10-ese

B. D. K.B. D. K.
Vágólapra másolva!
2022.05.25. 22:31
Az angol élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban (Premier League) szereplő Manchester United angol válogatott játékosa, Marcus Rashford egy romantikus utazás során megkérte gyerekkori szerelme, Lucia Loi kezét Hollywoodban – hívta fel a figyelmet a The Sun.


Közös Instagram-posztjukban a keddi dátum szerepel (24.05.22.) és egy szív.

A The Sun információi szerint a pár az MU idénybeli utolsó mérkőzése után vette az irányt Los Angelesbe, ahova többek között Jesse Lingard is velük tartott. A beszámolók szerint Marcus Rashford már régóta tervezte, hogy megkéri a szintén 24 éves barátnője kezét, s ezt kedd este egy romantikus vacsora után meg is tette. Rashfordék ezt követően nagy bulit csaptak a barátaikkal.

A fiatalok manchesteri iskolájukból ismerik egymást, 15 éves koruk óta alkotnak egy párt, igaz, nyolc év után tavaly májusban szakítottak, az oknak a koronavírus-járvány miatt kialakult élethelyzetet nevezték meg, de idén januárban ismét összejöttek. Az elmondások szerint Loi nagyon fontos szerepet tölt be Rashford életében.

A Manchester United-szurkolók most azt remélik, hogy az eljegyzés hatására megjön a támadó önbizalma, hiszen Rashford sérülésekkel teli, nagyon rossz idényt tudhat maga mögött.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik