Légiósok: nagy múltú klub érdeklődik Gyollai Dániel iránt – sajtóhír

D. S. B.D. S. B.
2022.06.28. 16:43
null
Gyollai Dániel a Portsmouth egyik kiszemeltje (Fotó: AFP)
Gyollai Dániel, a tavaszt az angol ötödosztályú Maidenhead FC-nél töltő magyar utánpótlás-válogatott kapus is az egyik kiszemelt a harmadosztály (League One) legutóbbi kiírásában bronzérmet szerző Portsmouth FC-nél – írja a portsmouth.co.uk.

 

A tavalyi nyárhoz hasonlóan idén is kapust keres az angol harmadosztály legutóbbi bronzérmese, a Portsmouth FC, amelynél 2021-ben a magyar korosztályos válogatott kapus, Gyollai Dániel egy hetet próbajátékon töltött el.

A Portsmouth.co.uk kiemelte, a Bradford Citytől visszatérő kapus, Alex Bass szerződése utolsó évébe lépett, de egyelőre nem tisztázott a jövője, ezért mellette a kiszemeltek között van a West Bromwich kapusa, Josh Griffiths, illetve a saját nevelésű Toby Steward csökkentheti a próbajátékosok esélyeit.

Ugyanakkor Danny Cowley, a Portsmouth vezetőedzője figyelmét az Arsenalnál nevelkedő Corey Addai és Gyollai Dániel is felkeltette a tavalyi próbajátékon, de mindkét kapust biztosan nem szerződtetik a „kékek”.

Addai a tavalyi próbajátékon meggyőzte a Portsmouth szakvezetőjét és kapusedzőjét, hogy tegyenek érte ajánlatot, és legyen harmadik számú kapus, de a portál megjegyezte, ha ez az üzlet nem jön össze, a következő célpont Gyollai lehet.

A 25 éves magyar kapuvédő 2021 nyarán egy hetet töltött el a Portsmouthnál, ahol a Chelsea U23-as csapata elleni zárt kapus felkészülési mérkőzésen közel harminc percet, a Bournemouth U21 ellen egy félidőt védett.

Gyollai 2021 decemberében a szintén angol harmadosztályú Peterboroughtól került kölcsönbe az ötödosztályú Maidenhead FC-hez, ahol a szurkolók az idény játékosának választották meg.

Ezek is érdekelhetik
Legfrissebb hírek