Anglia: a saját térfeléről rúgott gólt a Watford játékosa – videó

Vágólapra másolva!
2022.08.09. 07:43
null
Ismaila Sarr nagy gólt rúgott (Fotó: AFP)
Az első fordulóban aratott győzelem után a másodikban csak ikszelt a Watford az angol labdarúgó-bajnokság második vonalában (Championship), de az a gól, amelyik a West Bromwich Albion otthonában hétfő este kiharcolt 1–1-hez kellett, sokáig emlékezetes marad.

Ismaila Sarr a felezővonal közeléből, még a saját térfeléről emelt a hazaiak kapujába a 12. percben, ezzel sokáig vezetett a Watford, aztán az első félidő hajrájában Karlan-Aherne Grant egyenlített.

A második félidőben is a hazaiak támadtak többet, de a legjobb lehetőség megint csak Sarr előtt adódott: a 73. percben a szenegáli szélső kiharcolt egy tizenegyest, csakhogy azt a párharcukat már David Button nyerte meg – a West Brom kapusa kivédte a rosszul helyezett labdát.

A MÉRKŐZÉS ÖSSZEFOGLALÓJA (SARR GÓLJA 0.20-TÓL)

„Hihetetlen lövés volt, amint a labda elhagyta Sarr lábát, tudtam, hogy gól lesz belőle – díjazta a szenegáli légiós bravúrját Rob Edwards, a Watford menedzsere. – Egy pillanatnyi zsenialitás. Különleges élmény ilyen gólt látni, pláne, ha nincs is benne a játékban. Nem is lett volna igazságos, ha később a tizenegyesből is gólt szerzünk, hiszen egyértelműen az Albion volt a jobb ezen az estén. De persze azért elfogadtam volna…”

Két forduló után már csak egy százszázalékos gárda van a 24 csapatos mezőnyben: a Blackburn Rovers.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik