Everton: továbbra sem nyugszik az autista kisfiú édesanyja

M. M.M. M.
Vágólapra másolva!
2022.09.27. 16:48
null
Cristiano Ronaldo ellen eljárást indított az FA (Fotó: AFP)
Amint megírtuk, Cristiano Ronaldo kiverte és összetörte egy Everton szurkoló autista kisfiú kezéből annak mobiltelefonját a tavaszi Everton-Manchester United mérkőzést követően. Sarah Kelly, a fiú édesanyja szeretné, ha az FA (angol Labdarúgó-szövetség) megfelelő mértékű büntetést szabna ki a portugálra, és sajnálatát fejezte ki a rendőrségi eljárás kapcsán.

Az FA a múlt héten indított eljárást Cristiano Ronaldo ellen erőszakos viselkedés vádjával, miután egy videófelvételen látszik, ahogy kiüti a kisgyerek kezéből a telefont az Everton elleni meccs lefújása után.

A kisfiú édesanyja így nyilatkozott: „Remélem, megfelelő mértékű büntetést fog kapni. Ezt nem úszhatja már meg. Elfogadhatatlan a viselkedése.”

A portugál elfogadta a Merseyside Rendőrség által erőszak vádjával kirótt figyelmeztetést, és befizetett kétszázezer font büntetést a rendőrségnek. A kisfiú mobiltelefonját a rendőrség javíttatta meg.

Sarah Kelly szerint a friss fejlemények miatt újabb gyűlölködéseknek lett kitéve a gyermek és családja C. Ronaldo rajongói által.

„Ezt hat hónapja le kellett volna zárni. A fiam még mindig beszél az esetről minden nap. Még mindig nem kapta vissza a telefonját. Ronaldónak kellett volna fizetnie a javítás költségét is, ő okozta az egészet. Megdöbbent, hogy bántalmaz egy gyereket, és semmi sem történik. Hogy tud így aludni éjjelente?”

Cristiano Ronaldo közleményben bocsánatot kért az esetért.

Legfrissebb hírek
Ezek is érdekelhetik